Актьорско майсторство

,,АКТЬОРСКО МАЙСТОРСТВО“

**    **   **

В съвременното общество на хората им е трудно да бъдат разкрепостени, да управляват своите емоции, свободно да общуват, да бъдат уверени в себе си. Повечето чувстват страх, агресия, неувереност, не могат да изразяват мисли, чувства. Емоционалната потиснатост води до вътрешни блокажи, които се проявяват не само в мимиката, речта, но и в движенията. Тези проблеми могат да се решат на курсовете по актьорско майсторство.

Курсовете по актьорско майсторство като цяло са възпитание в себе си на творческа сила, развитие на сценичното внимание. Благодарение на нашата тренингова програма, вие ще се научите да се разкривате за света, постепенно ще се избавите от страховете и фобиите, които възникват при общуването с другите хора и публични изказвания.

Тъй като сцената е много сериозно изпитание за всеки човек, трябва да се научите да задържате вниманието на залата, колкото и трудно да е това. Актьорското майсторство, преподавано на нашите курсове, ще ви помогне да се научите да управлявате своето внимание и въображение, като мощно средство на човешката творческа енергия, и да се концентрирате, т.е. съсредоточите своите мисли и действия на определен вътрешен или външен обект.

Обучавайки се на курсовете по актьорско майсторство, вие ще можете постоянно да тренирате своята воля, въображение и внимание чрез специални упражнения, влизащи в програмата на обучението.

Курсовете по актьорско майсторство помагат човек да открие в себе си нови чувства и усещания, помагат му в усъвършенстването, разкриването на личностния потенциал, дават харизма. Той става добър оратор, лесно общува с публиката. Укрепва се цялостната устойчивост на стрес, тъй като след курсовете човек лесно управлява своите чувства и емоции. Чрез тялото си той управлява своето настроение и лесно постига успех в живота като цяло.