Актьорско майсторство – начален курс

Актьорско майсторство – курс за Сцената на Живота

aktiorsko-maistirstvo

НАЧАЛО: 21 Октомври/Събота/ 2017 год.

Днес курсовете по Актьорско майсторство са нужни на всеки пети човек. По статистика именно всеки пети човек не просто мечтае за възможни промени към по-добро, но и е готов активно да съдейства за своя успех.

Ние сме уверени, че нашите курсове по Актьорско майсторство са шанс за всеки да промени и подобри своя живот. От самото начало на нашата дейност най-важно за нас е съчетанието на професионализъм и достъпност. На курсовете може да се научите на стресоустойчивост ( по пътя на усвояване борбата със стреса), да си направите лично почистване (зануляване на негативни нагласи), да развиете своя глас, да подобрите навиците на общуване, да се научите на методите за влизане в различни ролеви състояния. Курсовете по Актьорско майсторство са прекрасен способ да си починете, да се отклоните от проблемите и да се пренесете в увлекателния свят на творчеството.

Курсът Актьорско майсторство е създаден за тези, които искат да разкрият в себе си творческия потенциал, да се избавят от страха пред публика, правилно и красиво да интерпретират своите мисли, да станат освободени и открити, а също и за тези, които искат да се запознаят със сцената. Учебните курсове са предназначени за студенти, политици, бизнесмени, пиар-специалисти, юристи, служители в  социалните и образователни учреждения, а също и за широк кръг хора, интересуващи се от построяване на ефективно общуване чрез техниките на актьорското майсторство.

Нашите предимства:

Индивидуален подход към всеки.*

Изкуството не търпи небрежност, затова нашите специалисти разработиха програма, съгласно която обучението по Актьорско майсторство се провежда с малки групи ( 8-10 човека). За сметка на това се постига максимален контакт на водещият с участниците, обезпечава се индивидуален подход и ефективност на обучението.

Ако искате да преодолеете трудностите на междуличностното общуване, премахване на психическите задръжки, ако искате да се научите как правилно да уреждате търговските проблеми и семейните конфликти, посетете курсът Актьорско майсторство.

<<<< Програмата на курса >>>>

 

ЗАПИСВАМ СЕ!

Актьорско майсторство в Пловдив | Актьорско майстрство Пловдив

Начало на курса: 

Продължителност на курса 8-12 седмици*/64 ак. часа/

Цена: 320 лв.

Участието в курса става след предварително записване на посочените телефони и заплащане чрез предложените разплащателни системи или в офиса.

За информация  тел: 032/ 58 28 13

Занятията ще се провеждат в Тренинг център АйджейАдрес: Пловдив 4000,   ул. „Булаир 1А“, ет. 2 КАРТА