ORATOR.BG

ДОБРЕ ДОШЛИ!

Сайта ORATOR.BG е проект на TRAINING CENTER Ij и IMG Bulgaria

 На нашия сайт ще намерите обширна информация относно всичко свързано с

” Ораторското майсторство и Презентационните умения “

Ораторско майсторство и прзентационни умения

Кои са нашите участници?

Най-различни хора: студенти и преподаватели, мениджъри, ръководители, юристи, стоматолози, предприемачи, журналисти и обществени дейци развиват изкуството на речта, обезпечавайки успех в личното общуване и в кариерата!

Възраст на курсистите – от 16 до 50 год.

Защо хората идват в TRAINING CENTER IJ

Една от най-разпространените причини е желанието да се преодолее силното вълнение при публични изказвания и да се придобие увереност в себе си:

  • Вълнувам се по време на изказване, не мога да се съсредоточа на важното;
  • Дори когато съм напълно готов, знам темата, като видя в залата непознати хора веднага забравям за всичко, започвам да мънкам и да изглеждам глупаво;
  • Работата ми изисква да правя презентации. Когато съм само с един човек, при мен всички се получава, а когато трябва да направя изказване пред публика повече мисля не за това, което говоря, а как говоря, как изглеждам, и преживявам, че не се харесвам на аудиторията.

Какво дава обучението в TRAINING CENTER IJ | www.orator.bg

Нашите курсисти разкриват за себе си многообразието в актьорското майсторство и ораторското изкуство, придобиват трайни умения в управлението на аудитория, могат да говорят увлекателно, развиват красноречие и лично обаяние, и най-важното получават удоволствие от общуването! Ораторското изкуство е инструмент за успех и въздействие, това е ефективност и ефект, впечатление и привлекателност, успех в общуването и кариерата!

Също така, подготвяме индивидуално оратори за презентации, ситуационни изказвания по определена тема.

Само редовните занимания дават реални резултати на тези, които са готови да работят над себе си!

 

**

КЛУБНИ СРЕЩИ

Английски клуб по Ораторско майсторство и презентиране | Запиши се сега!

В живота на всеки от нас има решаващи срещи и събития, които определят бъдещето ни. Работейки сред хора, нашата кариера може да се развива много по-динамично, ако умеем да водим диалог и да слушаме аудиторията, да бъдем чути и да можем да убеждаваме другите в своята гледна точка.

Срещите в Английския клуб ще бъдат полезни на всеки, който:
• се стреми без комплекси да общува на английски език, без да се притеснява от своето произношение;
• Иска да разшири своя речников запас;
• Иска да бъде убедителен и уверен в общуването.


БЛОГ

Блог за Ораторско майсторство и презентиране. Ще откриете статии на теми свързани с умението да презентираш, цитати и техники на велики оратори. Видео презентации, интересни медийни публикации, Статии за интересни личности (Предприемачи, лидери, мениджъри,  актьори, писатели) и други значими личности на за нашия живот.

Напред към блога …